25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Günü

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele Gününde Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçemizdeki çeşitli bölgelerinden kadınlarla bir araya geldi.
İlçemizin çeşitli bölgelerinden kadınların bir araya geldiği kahvaltıda, Kadınların dertlerini ve sorunlarını dinleyen ve buna yönelik çözümler sunma konusunda yardımcı olan Başkan Atabay, Belediyemiz tarafından kadınlarımıza destek sağlıyoruz, bunlardan birisi Belediyemiz katkılarıyla açılan Kadın Uygulamalı Eğitim Merkezimiz, kadınlarımızın üretim yapmasına katkı sağlıyoruz, tabi ki projelerimiz devam edecek, toplumda saygıyı ve sevgiyi en çok hak eden kadınlarımızdır. Kadınlarımıza ne kadar çok destek verirsek, ülkemizin kalkınmasına da o kadar katkı koyarız'' şeklinde konuştu.