BAŞKAN ATABAY, YENİ İŞLETMELERE ZİYARET

Didim Belediye Başkanı A.Deniz ATABAY, İlçemizde yeni faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.
Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, ilçemizde yeni faaliyet gösteren işletmelere ziyaretlerini sürdürüyor. İlçemizde yeni faaliyete giren işletmelere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Başkan Atabay’a Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, Zeynel Şener, E.Öznur Gündoğdu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Badeser Dumlupınar eşlik etti.
İşletme Sahipleri Başkan Atabay’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek teşekkür ettiler. Ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Faaliyete giren yeni işletmelerimize destek olmak amacıyla hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdik, Daha önce olduğu gibi, her zaman halkın içinde olarak talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Hep birlikte kentimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vereceğiz” dedi.