Didim Belediyesi’nden aşure hayrı

Didim Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla 16 Eylül Pazartesi günü vatandaşlara Aşure ikramında bulundu.
Didim Belediyesi tarafından, İlçemiz Yeni Mahalle Belediye Düğün salonundan Aşure hayrı düzenlendi.  Aşure hayrına Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan Yardımcıları Zeynel Şener ve Yusuf Deveci, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.
  Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Aşure hayrında konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, "Bu günler birbirimizle beraber olmaya daha fazla teşvik ediyor. Buraya kadar gelen bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Aşuremiz herkese hayırlı ve bereketli olsun” dedi