DİDİM'DE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

Didim’de şehitlerimiz için yürüyüş düzenlendi. Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için Didim Kaymakamlığı koordinesinde, Didim Belediyesi, Vakıflar, Odalar, Dernekler, Sivil Toplum kuruluşları ve Didim Halkının katılımları ile “Şehitlere saygı yürüyüşü” gerçekleşti. Didim Merkez camii önünden başlayıp, Didim Cumhuriyet Kent Meydanında sona eren yürüyüşe, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Yılmaz, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Didim Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Oda Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum kuruluşları ve Didim Halkı katılırken, yürüyüş boyunca “Şehitler ölmez vatan bölünmez, ne mutlu Türküm diyene” sloganları atıldı. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Kent Meydanında şehitlerimizin ruhu için dualar okundu.