DİDİM BELEDİYESPOR’DAN BAŞKAN ATABAY’A ZİYARET

DİDİM BELEDİYESPOR’DAN BAŞKAN ATABAY’A ZİYARET Didim Belediyesporlu antrenör ve sporcular, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’a destek ziyaretinde bulundu. Başkan Atabay hakkında bazı yayın organlarında çıkan karalama haberlere ve ahlaksızca iftiralara Didim Belediyespor tepki gösterdi. Didim Belediyesporlu antrenör ve sporcular Başkan Atabay’ı makamında ziyaret ederek destekte bulundular. Başkan Atabay’a yönelik atılan ahlaksızca iftiraları kınadıklarını belirten, Didim Belediyesporlu antrenör ve sporcular, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’ın her zaman yanında olduklarını belirttiler. Başkan Atabay, destek ziyaretlerinden dolayı Didim Belediyesporlu antrenör ve sporculara teşekkür etti.